"Man ska inte äta för att äta, man ska äta för det är gott"

Karl-Johan Nylander är född och uppvuxen i Vinberg men bor numera på en liten gård utanför Vessigebro med sin Fru. Karl-Johan är en väldigt positiv och pratglad person med ett mycket gediget mat intresse.
Får han en stund över är det något aktivt på schemat: Golf, paddeltennis eller snickeri projekt – det är alltid många bollar i luften när de gäller Kalle.
Favoritmat: Kött. Helgrillad oxfilé, min favorit bland kött.
Kalles visdom: "Man ska inte äta för att äta, man ska äta för det är gott"

Från vänster: Malin Johansson, Jens Andersson, Alexander Andersson och Karl-Johan Nylander.
Kock sökes.
Vi kan stolt presentera en glädjande nyhet.
Restaurang Ekholmen ska ta över driften av restaurangen på Vinbergs golfbana.
Restaurang Oasen öppnar tidig vår 2023.
Mer info kommer!
Vi söker nu En Kock på heltid till vårt team.
Tjänsten är flexibel och spännande då det gäller både på Oasen och till viss del Ekholmen.
Yrkeserfarenhet är en klar fördel.
Körkort klar fördel.
Tjänsten börjar våren 2023.
På Oasen är det husmanskost med fina råvaror i fokus. Kvällsmiddagar för golfpaket och droppingäster och förbokade kalas.
Tjänsten gäller arbete på vardagar och helger. Samt kvällar, främst under säsong.
Du kommer bli en viktig pusselbit och jobba i ett starkt och roligt team.
Heltid med provanställning på 9 månader med möjlighet till förlängning till fast tjänst.
Tagga/tipsa era vänner som kan passa för denna tjänst.
Mejla din ansökan till mat@restaurangekholmen.se
Stämmer av ansökan löpande så sök direkt.
Karl-Johan och Jens Med personal
"Bare kör"
Jens Andersson är född och uppvuxen i Vessigbro och har nu även köpt hus här, där han bor med sin sambo. Jens är genomsnäll men har minst en räv bakom varje öra och tänker sig alltid för.
Han har ett brinnande intresse för matlagning och får han själv bestämma står det gärna fisk på menyn. Får han en stund över så går han gärna ner till Ätran och drar upp en lax.
Eller åker till ranchen och slår några bollar.
Favoritmat: fisk. Gärna smörstekt hälleflundra.
Jens visdom: "Bare kör"

Köksteamet
Bakom oss har vi ett väl inarbetat team som är väldigt viktiga och som vi är stolta över:
Malin Johansson, med flera års erfarenheter inom kök och servering är en hon en ledande kugge i vårt team!
Alltid med ett leende på läpparna och ser aldrig några hinder! Duktig i köket med extra finess på rustik mat och en klippa med att charma gästerna!
Simon Johansson, Började sin bana hos oss med prao i tidig ålder, har sedan dess hjälp oss från och till när vi behövt! Duktig kock med bra känsla för smaksättning och ett brinnande intresse för mat! Är nu en viktig kugge i vårt team Ekholmen!
Angelica Kalrsson
Angelica har varit med oss några år nu och är en klippa såväl i kassa, servering som i köket. Gör vår fina salladsbuffe och är alltid nära till skratt.
Oskar Erlandsson
Oskar är en hjälte i disk och städ, fixar allt utan att ens rycka på axlarna. En supersnäll och duktig medarbetare!
Sofie Andersson, är nu mammaledigVår allt i allo! Disk, städ och service lligger henne varmt om hjärtat! Vår allas långa arm när något saknas eller behövs i kökets stressiga vardag!