Catering

Hemkörningsavgift inom Falkenbergsområdet: 400 kronor

Vill du få mer tid över? Vår catering är mycket uppskattad. Vi ger dig förslag på upplägg och lyssnar på dina önskemål.

Vi har inga standardlösningar. Utan vi lyssnar på dig, lovar personlig känsla och engagemang till ett fast pris. Oavsett om vi levererar maten eller lagar på plats hos dig: vi vill att du ska få njuta och kunna ägna dig åt dina gäster fullt ut. Det andra tar vi hand om.

Ta gärna en titt i våra ordinarie menyer för inspiration.

Vill du veta mer? Kontakta oss så hör vi av oss så snart vi har möjlighet, så vi kan boka ett möte. Den personliga kontakten och att du känner dig trygg med arrangemanget är viktigt för oss.

Telefon 0346-205 40
mat@restaurangekholmen.se

Referenser

Hans-Åke Åkesson, Vessigebro, jobbar med företagsarrangemang:

– Jag är en återkommande kund inom catering hos Restaurang Ekholmen. Har varit kund hos Karl-Johan och Jens sedan 2005 och beställer från dem cirka 10 gånger per år. Är oerhört nöjd: de kommer punktligt, portionerna är rikliga och de backar upp med bra tillbehör, och maten och råvarorna håller hög klass. I bland har jag inte så bra framförhållning men de är väldigt flexibla och inget verkar omöjligt. De klarar allt från enklaste dagens rätt till en femrättersmeny.

 

Johan och Celine Lilliehöök, Lindhults säteri, Långås:

– Vi anlitade Restaurang Ekholmen till ett grillparty för 120 personer i slutet av mars. Inte helt lätt med en grillfest den årstiden, men vi blev fantastiskt nöjda. Jens och Karl-Johan grillade tre olika sorters filékött och hade tillbehör på en Muurikka, en stor stekhäll över gasoleld, och det var sagolikt gott! Vi hade serveringen i ett stort tält och servicenivån var väldigt bra; varma tallrikar, de var glada och professionella, och klarade logistiken utmärkt. Vi var hela tiden trygga med deras festcatering, jag kunde ringa dem och ställa frågor utan att känna att jag besvärade dem och de stämde alltid av med mig. Det kändes tryggt helt enkelt. Och alla gäster har i sina tackkort till oss påtalat vilken fantastisk mat de fick.

"Är oerhört nöjd: de kommer punktligt, portionerna är rikliga och de backar upp med bra tillbehör, och maten och råvarorna håller hög klass."

"Jens och Karl-Johan grillade tre sorters filékött och hade tillbehör på en Muurikka, en stor stekhäll över gasoleld, och det var sagolikt gott!"