Kock sökes.‍‍‍

Vi kan stolt presentera en glädjande nyhet.
Restaurang Ekholmen ska ta över driften av restaurangen på Vinbergs golfbana.

Restaurang Oasen öppnar tidig vår 2023.
Mer info kommer!

Vi söker nu En Kock på heltid till vårt team.
Tjänsten är flexibel och spännande då det gäller både på Oasen och till viss del Ekholmen.
Yrkeserfarenhet är en klar fördel.
Körkort klar fördel.
Tjänsten börjar våren 2023.

På Oasen är det husmanskost med fina råvaror i fokus. Kvällsmiddagar för golfpaket och droppingäster och förbokade kalas.
Tjänsten gäller arbete på vardagar och helger. Samt kvällar, främst under säsong.
Du kommer bli en viktig pusselbit och jobba i ett starkt och roligt team.

Heltid med provanställning på 9 månader med möjlighet till förlängning till fast tjänst.

Tagga/tipsa era vänner som kan passa för denna tjänst.

Mejla din ansökan till mat@restaurangekholmen.se

Stämmer av ansökan löpande så sök direkt.

Karl-Johan och Jens Med personal

Grillrecept

Helgrillad fläskfilé med ljummen potatissallad och sås bea wannabe
5 pers
Del 1. Marinad fläskfilé
2 fläskfiléer
10 kvistar timjan
4 klyftor vitlök
3 msk rapsolja
3 msk kinesisk soya
3 msk sweet chili sås
1/2 citron (bara saften)
2 tsk salt
1 tsk svartpeppar


Såsen
4 st schalottenlök
1 msk torkad dragon
2 tsk äppelcidervinäger
2 dl majonnäs se sidan
2 dl gräddfil
3 dl crème fraiche
1 tsk salt
1 krm cayennepeppar


Potatissallad
1 kg nypotatis
2 rödlökar
1 citron
1 knippe gräslök
1/2 dl jonnys sötstarka senap
2 msk grov senap
3 dl rapsolja
2 tsk salt
1 knippe grön sparris
1 ask cocktailtomater
Färsk dill

1, skala nypotatisen och dela i halvor.
Putsa fläskfilén, hacka/pressa vitlöken och timjanen. Blanda ihop alla ingredienser till marinaden och lägg i fläskfilén. Filen kan med fördel dra några timmar i marinaden.
Tänd grillen.

Starta såsen,
2, Hacka schalottenlöken och blanda med dragon och vinäger. Låt dra 5-10 min.

3, Skiva rödlöken och pressa på 1 citron.
Låt dra i 5-10 min.

4, Fortsätt med såsen, lägg i resterande ingredienser och smaka av noga.

5, Blanda rödlöken och citronsaften med finhackad gräslök, senap och 2 tsk salt.
Slå sen i oljan under omrörning. Ställ åt sidan till senare.
Starta ugnen på 80 gr.

6, Grilla fin yta på hög temperatur, har grillen lock så lägg gärna på det hela tiden mellan vändningarna. Då får ni en naturlig röksmak. När den har fin färg sätt in den i ugnen tills den håller innetemperatur på 68-70 gr

7, Koka potatisen, häll av och låt den stå någon minut, blanda med senapsvinigretten, blanda i förkokt grön sparris, cocktailtomater, färsk dill och kapris.

Servera allt på 1 stort fat:)

Smaklig måltid!

En stor rubrik.

Du kan ändra denna exempeltext. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendisse bibendum. Cras id urna. Morbi tincidunt, orci ac convallis aliquam, lectus turpis varius lorem, eu posuere nunc justo tempus leo. Donec mattis, purus nec placerat bibendum, dui pede condimentum odio, ac blandit ante orci ut diam.