Restaurangen

Restaurang Ekholmen har en stor plats i våra hjärtan. Karl-Johan började jobba här 1998 och Jens 2002. Vi började som anställda på Wärdshuset Ekholmen, som det hette på den tiden, och av en ren slump skämtade vi om att ta över restaurangen. Men det blev mer än bara ett skämt, visade det sig.


Vi hyrde lokalerna och drev Wärdshuset vidare i nytt namn under cirka två och ett halvt år: Restaurang Ekholmen. Våren 2008 köpte fyra lokala företagare fastigheten och har nu renoverat upp köket till ett toppmodernt restaurangkök.


Vi vill ge personlig service av bästa klass och servera mat med rena smaker. Vi använder svenskt kött och lokala råvaror i så stor utsträckning som möjligt. Vår meny är fylld med läckerheter för alla smaker. 

 

Köket serverar till exempel gärna fisk, kött, kyckling och vilt, med grönsaker och potatis i olika former. Klassisk husmanskost med egen touch. Inspirationen hämtas från olika delar av världen. 

  

Kärlek för råvaror och hantverket vid spisen gör skillnad. Kom och smaka vår goda mat!