"Man ska inte äta för att äta, man ska äta för det är gott"

Karl-Johan Bengtsson är född och uppvuxen i Vinberg men bor numera på en liten gård utanför Vessigebro med sin sambo. Karl-Johan är en väldigt positiv och pratglad person med ett mycket gediget mat intresse.

Får han en stund över är det något aktivt på schemat: Golf, tennis eller snickeri projekt – det är alltid många bollar i luften när de gäller Kalle.

Favoritmat: Kött. Helgrillad oxfilé, min favorit bland kött.

Kalles visdom: "Man ska inte äta för att äta, man ska äta för det är gott"

Från vänster: Malin Johansson, Jens Andersson, Alexander Andersson och Karl-Johan Bengtsson.

"Bare kör"

Jens Andersson är född och uppvuxen i Vessigbro och har nu även köpt hus  här, där han bor med sin sambo. Jens är genomsnäll men har minst en räv bakom varje öra och tänker sig alltid för.

Han har ett brinnande intresse för matlagning och får han själv bestämma står det gärna fisk på menyn. Får han en stund över så går han gärna ner till Ätran och drar upp en lax.

Eller åker till ranchen och slår några bollar.

Favoritmat: fisk. Gärna smörstekt hälleflundra.

Jens visdom: "Bare kör"

Köksteamet

Bakom oss har vi ett väl inarbetat team som är väldigt viktiga och som vi är stolta över:

 

Malin Johansson, med flera års erfarenheter inom kök och servering är en hon en ledande kugge i vårt team!
Alltid med ett leende på läpparna och ser aldrig några hinder! Duktig i köket med extra finess på rustik mat och en klippa med att charma gästerna!


Simon Johansson, Började sin bana hos oss med prao i tidig ålder, har sedan dess hjälp oss från och till när vi behövt! Duktig kock med bra känsla för smaksättning och ett brinnande intresse för mat! Är nu en viktig kugge i vårt team Ekholmen!

Alexander Andersson, 
Varit en i gänget i flera årstid, duktig som hela tiden tar nya kliv och framtiden ligger för han! Jobbar bara extra hos oss nu för tillfället, när vi behöver extra bra hjälp.