Menyer

Utkörningsavgift inom Falkenbergsområdet: 400 kronor
 

Förrätter

”Sillamacka” löksill, rågbröd, ägg, dillmajonnäs, rödlök, kapris
55:-

Tunnbrödsrulle på lax, färskost, pepparrot, dill och ärtskott
75:-

Gubbröra med peters rågbröd
85:-

Skagen på rågbröd med syrad lök och skottsallad
99:-

Laxcheesecake på mörkt bröd, jungfrusallad, laxrom och citronette
95:-

Brioche med löjrom, cremé freche, rödlök och krasse
175:-

Skaldjurssoppa med citron- och dillmarinerade räkor, kuvertbröd
115:-

Carpaccio på oxfilé med parmesanost, pinjenötter och ruccola
130:-

Rödbetscarpaccio med chevre och rostade pinjenötter
90:-

Räkmacka med ägg, majo, sallad, syrad rödlök och dillmajo
90:-
Önskar ni någon annan förrätt så våga fråga

Ni ordnar festen,
Vi fixar maten!!!

Varmrätter: Fågel

Kycklingfilé med vinge, serveras med krossad parmesanpotatis, dragonsås och wokgrönsaker
165:-
Baconlindad kycklingfilé fylld med mozzarella och basilika, serveras med konjaksås och vitlöksdoftande potatisgratäng
170:-
 
Önskar ni fler förslag på fågel,
 säg till

Husman

Fläsksnitzel med brynt löksky, bearnaisesås, stekt potatis, citron, kapris och ansjovis
150:-

Stekt fläsk med raggmunk, löksås och lingon
135:-

Pannbiff med stekt lök med stekt potatis och lingon
115:-

Helstekt karre med stekt äpplen och- lök serveras med gräddsås, potatis och lingon
120:-

Ost och broccolisoppa med kuvertbröd
115:-

Kålsoppa med färs och persilja
115:-

Stekt spättafilé med dansk remouladsås och potatis
175:-

Porterstek med gräddsås, kokt potatis, smörade morötter, inlagd gurka och gele
190:-
 
Till alla husman ingår sallad, bröd och smör
Bröd och smör till soppa

Varmrätter: Kött

Gratinerad fläskfilégryta med bacon, kantareller och västerbottenost
serveras med rotfrukter
165:-

Helstekt fläskfilé med pepparsås, wokgrönsaker, serveras med
potatis- och jordärtskocksgratäng
180:-

Fläskfilé fylld med halloumiost och soltorkad tomat,
serveras med mustig örtsås, wokade grönsaker och vitlöksdoftande potatisgratäng
195:-

Örtstekt lammytterfilé med grönsaker, portvinssås och chevreostgratinerade rotsaker
245:-

Stekt ryggbiff med bakad gul lök, grönsaker, gremolata och rödvinssås serveras med potatisgratäng
265:-

Tournedos på kalvfilé med potatiskaka på västerbottenost, serveras med sås på kantarell och- Karl-Johansvamp, säsongens primörer
325:-
(Med reservation på kalvfiléns tillgång)
 
Helstekt oxfilé med timjan och peppar, serveras med grönpepparsås, potatisgratäng, bakad tomat och grön sparris
295:-

Varmrätter: Fisk

Dillbakad torskrygg med brynt smör, pepparrot, grön sparris, bakad savoykål och delikatesspotatis
235:-

Fiskgratäng på rödspätta och vitvinssås, serveras med potatispuré, grön sparris och handskalade räkor
195:-

Ekholmens lyxiga Räkmacka
Rågbröd, 200g räkor, ägg, majo, sallad, syrad rödlök och dillmajo
180:-

Anpassa er buffé

Byt ut potatissalladen mot en varm potatisgratäng
+ 15:-

Buffé Väby

Väby
minimum 15 pers
Potatissallad med rödlök, cocktailtomat och rucoladressing
Medelhavssallad med kronärtskocka, tomat och fetaost
Kallmarinerad fläskfilé med dill, kapris och soya
Laxsida med citrontäcke                    Heta kycklingvingar
Grönkålssallad med cocos och rostade pumpafrön
Ostpaj
Yoghurtdressing
Bröd och smör
225:-

För större event, grillning och muurikka kontakta oss för offert

Buffé Bjerrome

Bjerrome
Minimum 8 pers
Potatissallad med rödlök, cocktailtomat och rucoladressing
Kycklingfilé med tomatpesto
Fläskytterfilé med asiatiska smaker
Grekisk sallad
Bröd och smör
185:-

Buffé Flädje

Flädje
Minimum 15 pers
Dillmarinerad potatis
Västerbottenostpaj
Skagenröra
Laxgubbröra
Kallmarinerad fläskfilé med örter och vitlök
Varmrökt lax
Gurksallad med dill, citron och gräddfil
Plocksallad med salladsost
Rhode Island dressing
Brieost
Bröd och smör
295:-

Buffé Sörby

Sörby
minimum 15 pers
Potatissallad med rödlök, cocktailtomat och rucoladressing
Medelhavssallad med kronärtskocka, tomat och fetaost
Kallmarinerad oumph med asiatiska smaker
Soyabönsallad med korriander
Tomat och mozzarellasallad
Morotspaj med färskost och rostade solrosfrön
Aioli
Grönkålssallad med cocos och rostade pumpafrön
Bröd och smör
225:-

Anpassa er buffé

Byt ut potatissalladen mot en varm potatisgratäng
+ 15:-

Buffé Vessigebro

Vessigebro
minimum 20 pers
Potatissallad med rödlök, cocktailtomat och rucoladressing
Kallmarinerad fläskfilé med dill, kapris och soya
Laxmoussetårta med kavringbotten
    Laxsida med citrontäcke              
Lufttorkad skinka
Grönkålssallad med cocos och rostade pumpafrön
Ost- och sparrispaj
Parmesan och- tryffeldressing
Grekisk sallad
Fruktfat
Brieost
Bröd o smör
325:-

Buffé Brovallen

Brovallen
minimum 15 pers
Potatisgratäng
Heta kycklingvingar
Kamben med bbq
Bakad fläsksida med sesam och teriyaki
Kålsallad
Saltgurka
Bearnaise
Ostdipp med chili
Nachochips
250:-

Spicy Mee

Dessert

Dessert
Black and white
Vit chokladcremé med mörk chokladjord, lemoncurd och färska bär
80:-

Blåbärspaj med punchgrädde
75:-

Ekholmens äppeldröm med hemslagen vaniljsås
75:-

Creme brulé med färska bär
90:-

Tiramisu med äpplen, sauternes och rostad mandel
85:-

Mörkchokladmousse med salt caramel, nötter och hallon
90:-

Tryffelkaka med cocos och mangosallad, färskostcremé och rostade hasselnötter
75:-

Ekholmens öppna rabarbercheesecake
80:-

Ladda ner vår meny!

Förrätt
serverad i klassisk 
inläggnings-burk.
Smidigt, elegenat och framförallt galet gott=)

Utkörning

Utkörningsavgift inom Falkenbergsområdet: 400 kronor